Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Fani- ja seuratuotteet ovat oiva tapa tunnustaa väriä ja lisätä yhteenkuuluvuutta. Lisäksi fanituotteiden avulla voi seuralle tai joukkueelle kerätä varoja.

Kultakiila Oy on lanseerannut vuoden 2017 kuluessa seurakorun. Koru on seuran logon tai muun toiveen perusteella valmistettu tuote. Pääosin koru on ollut hopeasta valmistettu riipus, jonka ohjevähittäishinta on hiukan kuvion monimutkaisuudesta riippuen ollut 45–75€ (sis. alv). Seura saa samalla kerättyä varjoja summasta noin 30–45% kappaleelta, riippuen tilausmääristä.


Mikäli korut tilataan näin, toimitetaan korut seuralle rasioissa ja itse myyntityö jää seuralle. Mikäli myyntityö halutaan minimoida, voidaan myös sopia, että tilaukset suoritetaan suoraan Kultakiilaan. Kultakiilasta korut sitten tilausten mukaan toimitetaan sopimuksen mukaan suoraan asiakkaalle tai vaikka seuralle vain jaettavaksi pelitapahtumien yms. yhteydessä. Tällöin jokaisesta tilatusta korusta tilitetään seuralle 10% arvonlisäverollisesta myyntihinnasta.

Riipuksen lisäksi voi tuote olla esimerkiksi pinssi, solmioneula tai vaikkapa kalvosinnapit.

Valmistamme tuotteesta prototyypin toiveidenne mukaan, jonka pohjalta lopulliset tuotteet valmistetaan. Mikäli tuotetta päätetään tilata, ei prototyypin valmistuksesta peritä seuralta mitään. Mikäli prototyyppejä
tilataan useampia tai tuotetta ei päätetä seuralle sittenkään tilata, peritään prototyypistä valmistushinta 40€/h. Prototyyppi jää joka tapauksessa Kultakiila Oy:n haltuun, käytettiin sitä tai ei, eikä sen materiaaleista veloiteta mitään. 

Mikäli haluatte aiheesta lisätietoa, vastaamme mielellämme.

 

 

Kuvagalleria